Bedste app

Apple og Google: Her er årets bedste apps til telefonen i 2022

Her er årets bedste apps til telefonen i 2022 | Komputer.dk

12. dec. 2022 — Hvilken app kunne du ikke leve uden i det forgangne år – Google Maps, din netbank, Facebook, Messenger, Spotify eller måske Netflix? · Apple …

2022 går på hæld, og Apple og Google har kigget tilbage på året, der er gået – og hvilke apps, der i det forgange år særligt gjorde indtryk. Se dem her.

App Store Awards fejrer de bedste apps og spil fra 2022 – Apple

App Store Awards fejrer de bedste apps og spil fra 2022 – Apple (DK)

28. nov. 2022 — Ud over at anerkende de bedste apps og spil på Apple-enheder har Apples App Store-redaktører valgt fem vindere af Kulturel indflydelse, …

Apple præsenterede i dag vinderne af App Store Awards 2022. Der blev sat fokus på 16 apps og spil, som har inspireret brugerne og hjulpet dem med at holde forbindelsen.

De 10 bedste apps til din Smartphone – Mobilpriser

De 10 bedste apps til din Smartphone

De 10 bedste apps til din Smartphone · MobilePay/Swipp/Paii · Bank apps · Viper · Rejseplanen · TVTID · Clean Master Phone Boost · Red Liv app · Spotify.

Har du fået ny mobiltelefon, eller mangler du lidt inspiration til nye apps. Så læs med her hvor vi giver vores bud på de 10 bedste apps.

Her er året bedste apps på App Store – Computerworld

Apple har kåret vinderne af App Store Award 2021, der hædrer de 15 bedste apps og spil. Samtidig afsløres hvilke apps, der har været mest populære hos brugerne …

Apple har kåret vinderne af App Store Award 2021, der hædrer de 15 bedste apps og spil. Samtidig afsløres hvilke apps, der har været mest populære hos brugerne i 2021 …

De bedste apps og spil til Android og iPhone i 2021

2. dec. 2021 — Mest populære betalings-apps iPhone · The Wonder Weeks · Gravid – følg udviklingen · Min baby – det første år · Procreate Pocket · Loeberute.dk …

Apple App Store Awards 2021 og Google Play’s Best of 2021 for bedste apps er uddelt. Her er de bedste spil og apps til iPhone og Android.

Gode apps – få mest muligt ud af din smartphone – Power.dk

… læse, lytte til musik, fange de smukke øjeblikke på billeder og film, redigere, nyde de bedste tv-serier og film i verden, der findes en app til alting!

Test af nyttige Apps & spil til mobil og tablets – Mobil.nu

De bedste smartphones til online gaming på mobilen. 30. november 2022. Her er guiden til de 5 bedste smartphones, hvis du skal spille online gambling.

Her er de mest populære apps og spil i 2021 – MereMobil.dk

9. dec. 2021 — Den mest populære gratis app i Danmark i 2021 var Coronapas (Foto: Apple) … Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?

HITLISTER: Apple er klar med top 10-lister over de mest populære apps og spil i Danmark.

De 6 bedste budget apps til din privatøkonomi i 2023

Hvilken budget app er den bedste til at hjælpe dig i din daglige privatøkonomi? Der findes efterhånden mange forskellige apps, der kan hjælpe dig med at få …

Årets bedste app er… – Vi Unge

Årets bedste app er… | Vi Unge

En af dem er titlen som årets bedste app, og den har Apple, der står bag iPhones, Mac, iPads osv., nu kåret blandt alle de apps, der er blevet lavet i år.

Apple har kåret den allerbedste app for hele 2014. Har du den allerede? Se app’en her!

Keywords: bedste app