Kontakt klarna

Kontakt forhandlersupporten | Klarna Danmark

KundeserviceBesøg vores websted for at finde vores kontaktoplysninger, åbningstider og svar på ofte stillede spørgsmål.På selvbetjeningssiden finder.

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen herunder, så sender vi et svar til din e-mail.Hvis det haster, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 69 91

Kontakt | Klarna Danmark

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os. Chatten er åben 7 dage om ugen: 09:00 – 17:00. Chat med os. eller Ring til os. Hent Appen. Klarna.

KundeserviceBesøg vores websted for at finde vores kontaktoplysninger, åbningstider og svar på ofte stillede spørgsmål.På selvbetjeningssiden finder

Kundeservice | Klarna Danmark

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os. Chatten er åben 7 dage om ugen: 09:00 – 17:00. Chat med os. eller Ring til os. Hent Appen. Klarna.

Løs dine problemer med Klarna-appen.

Kundeservice: Faktura | Klarna Danmark

Der finner du også kontaktinformasjon dersom du ønsker å kontakte vår kundeservice. Når du logger inn på vår nettside kan du se alle kjøpene dine samlet på ett …

Har du et spørgsmål om regning? Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.

Kontakt | Klarna Norge

Find svarene på dine spørgsmål om Klarna’s produkter, hvordan du starter og hvordan du sælger med Klarna. Kontakt os hvis du har brug for hjælp.

Trenger du hjelp?Til kundeserviceKundeserviceBesøk våre sider for kundeservice for å finne svar på ofte stilte spørsmål. Der finner du også kontakti

Butikssupport | Klarna Danmark

Customer service. We are always here to help. Contact our customer support in your local market.

Vi hjælper dig, som butik med svarene på dine spørgsmål om Klarna’s produkter, hvordan du starter og hvordan du sælger med Klarna.

Customer service | Klarna International

Med Klarna kan du betale direkte eller senere. … Får du problemer, så kontakt os og vi sætter din betaling i bero, indtil tingene er blevet ordnet.

Have questions or need help with your Klarna order? Find links to your local markets FAQs and Customer Support team here!

Klarna: Nem og sikker online shopping | Klarna Danmark

Alle har ret til at forvente god service og at få tingene ordnet, hvis de går galt. Hvis du er utilfreds, bedes du først kontakte Klarnas kundeservice. De vil …

Med Klarna kan du betale direkte eller senere. Det er dig, der shopper, så det er dig, der vælger, hvordan du vil betale.

Feedback og klager | Klarna Danmark

Anmeld returneringen til Klarna. Find dit køb i Klarna-appen, og tryk på ‘Indberet en returnering’. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Jeg ønsker at give jer feedback. Hvordan kan jeg gøre det?Da vi hele tiden går efter at yde den bedste service, sætter vi stor pris på feedback. Vi vi

Klarnas køberbeskyttelse | Klarna Danmark

Her beskriver vi Klarnas forpligtelse til dig, når du initierer en klage med en forhandler.

Keywords: kontakt klarna, klarna telefonnummer, klarna mail