Legeland århus åbningstider

Leo’s Legeland i Aarhus – velkommen til leg, sjov og eventyr

Velkommen til Leo’s Legeland Aarhus! Her er tusindvis af kvadratmeter klar til leg, sjov og eventyr. En sjov aktivitet for hele familien!

Priser og entre – hverdage og weekend • Legelandet

ÅBNINGSTIDER. Mandag – Torsdag: Efter Aftale* Fredag: 12-18. Lørdag & Søndag : 10-18. Mandag-Torsdag udenfor ferieperiode har vi kun åbent efter aftale.

Her finder du vores priser for entre til Legelandet i hverdage og weekend. Vi har sat vores priser, så alle kan være med.

Legelandet • Legelandet for børn og barnlige sjæle

Legelandet er stedet for børn og barnlige sjæle i Aarhus. Med over 15 aktiviteter til er vi det perfekte sted for børnefødselsdage og legedage!

Eventpark Aarhus – VisitAarhus

Eventpark Aarhus | VisitAarhus

Åbningstider i dag for Leos Legeland Skejby. 10:00 – 19:00. Åbn nu, indtil 19:00. VIS ALLE ÅBNINGSTIDER. Mandag: 10:00-19:00. Tirsdag: 10:00-19:00.

I Legelandet i Aarhus er der masser af aktiviteter for både de lidt større og helt små børn. I Legelandet finder I hoppeborge, boldbassin, rutsjebaner, klatrestativer, forhindringsbaner og meget meget mere.

Leos Legeland Skejby i Aarhus – Alle-abningstider.dk

Der er også mange gode legelande i både Århus, Randers, Viby og Skanderborg, og det gælder bare om at gå på udkig her på siden. Du kan finde priser og …

Legelandet.dk (Brabrand, Danmark) – anmeldelser

Legelandet.dk (Brabrand, Danmark) – anmeldelser – Tripadvisor

Legelandet.dk, Aarhus, Denmark. … Legelandet.dk er en indendørs forlystelsespark fyldt med spændende aktiviteter… … følgende åbningstider:

Legelandet.dk, Brabrand: Se 10 anmeldelser, artikler og 19 billeder fra Legelandet.dk, nr.4 på Tripadvisor af 11 seværdigheder i Brabrand.

De 5 indendørs legepladser i Aarhus – Børn i byen

De 5 indendørs legepladser i Aarhus

Nogle legelande og -pladser i Aarhus er gratis at besøge, mens andre koster. Blandt de gratis er blandt andet den overdækkede legeplads ved Dokk1 og Legeland …

Hvor går man hen, når vejret er dårligt, men ungerne er fulde af krudt? Vi guider dig til fem af byens bedste indendørs legepladser.

LEGELAND i Århus, Randers og Østjylland – Få OVERBLIK her

Se alle mulighederne for at komme i LEGELAND i Østjylland. Her er LISTEN over legeland i Århus, Randers m.fl.. KIG IND på Funguide!

Legelandet.dk | Aarhus – Facebook

Legeland i Aarhus – Find børnenes favorit her – Molslinjen

Legeland i Aarhus – Find børnenes favorit her – MOLSLINJEN | MOLSLINJEN

MOLSLINJEN guider dig til de bedste legelande i Aarhus. Klik ind på siden, og læs blandt andet om Leo’s Legeland og Legelandet. Kombardo!

Keywords: legeland århus åbningstider