Nu tænder vi det første lys tekst

Nu tænder vi det første lys – Songues

Songues

Vi tænder fire lys i kvæld og la’r dem brænde ned, for længsel, glæde, håb og fred, men mest alligevel for fred på denne lille jord, hvor menneskene bor. 4.

Så tænder vi et lys – frydhaven

4. dec. 2020 — Sangen “Nu tænder vi det første lys” er skrevet helt i børnehøjde og formidler historien om det lille Jesus-barn, som blev født i en stald …

Adventssange at synge om adventskransen – Kristendom.dk

Daniel Hellden 1964 Inger Hagerup. 1 Så tænder vi et lys i kvæld,. vi tænder det for glæde,. Det står og skinner for sig selv. og os, som er til stede,.

Der er fire adventsange, som egner sig rigtig godt til at blive sunget rundt om adventskransen i kirker og hjem. Se sangteksterne her.

Så tænder vi et lys i kvæld – Fest ABC

Nu tænder Gud det første lys. Musik: Anne Marie Eriksen – 2012. Tekst: Lars Hougaard Clausen – 2010. Nu tænder Gud det første lys med ordet over have;.

Nu tænder Gud det første lys | ameordnoder

nu er det advents tide. Det første lys vi tænder, Se blot hvor klart det brænder, fortæller os, at tiden går, og julen snart vi får.

Adventskransen – Se teksten her – Danske børnesange

Adventskransen – Se teksten her

Det første lys er Ordet, talt af Gud, det skabte liv, hvor alt var øde, med fuglesang, med blomster, der sprang ud, med glæde over markens grøde.

Her er Inger Otzens julesang “Adventskransen”, som handler både om tiden op til jul og om solhverv, hvor vi igen går mod lysere tider. Klik her og se tekst.

Salme 87 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 87

Johannes Johansens adventssalme er inspireret af adventskransens fire lys. … at vi kan tænde lyset for andre – også selvom det kun bliver en lille kerte.

Pĺ Den Danske Salmebog Online kan du hřre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dĺb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, pĺske og pinse.

Det første lys er Ordet, talt af Gud – Højskolesangbogen

Det første lys er Ordet, talt af Gud

Johannes Johansens adventssalme er inspireret af adventskransens fire lys. Igennem de fire vers bevæger vi os fra Skabelsens morgen og henover kirkeårets tre store højtider: jul, påske og pinse. Højskolesanbogen bringer Bjarne Haahrs smukke visemelodi, der trods sin lidt dystre toneart har en naturlig fremdrift og lethed.

Keywords: nu tænder vi det første lys tekst, så tænder vi det første lys tekst