Ofte stillede spørgsmål og svar om EMS træning

EMS

I løbet af de seneste år har EMS træning vundet stort indpas i Danmark, men da det er en ny træningsform, er der stadig tvivl om formål, effekt m.v. Som følge af dette, er der en række spørgsmål med relation, der bliver stillet oftere end andre.

Et udpluk af disse spørgsmål bliver du præsenteret for herunder, hvor du naturligvis også får svar på dem.

Virker EMS træning?

Det faktum, at EMS træning er relativt nyt i Danmark gør, at mange har sin tvivl om det. Derfor er der mange, der spørger, om det i hele taget virker. Skulle du være i tvivl om dette, er det naturligvis vigtigt at understrege, at det virker fremragende.

Det er blevet bevist af en lang række eksperter på området, at det er en yderst effektiv træningsform. Den er baseret på en innovativ teknologi og brug af elektriske impulser, hvilket medfører, at dine muskler bliver stimuleret i langt højere grad end ved normal træning.

Gør EMS træning ondt?

Mange tager straks afstand fra en træningsform, når de hører, at der bruges elektriske spændinger. Det handler om, at de tror, at det gør ondt. Har du hidtil troet dette, har du dog intet at frygte, eftersom den elektriske spænding er lavfrekvent og helt sikker.

Naturligvis kommer du til at kunne mærke disse impulser, men det er en meget blid følelse. Dog vil du opleve, at selve træningen er meget intens, hvilket kun er en fordel. Det er nemlig med til at sikre, at du kan træne hele din krop på kun 20 minutter.

Hvor ofte kan jeg træne med EMS?

EMS træning er en meget effektiv form for træning, hvorfor det også er hårdt for kroppens muskelfibre. Derfor er det vigtigt, at dine muskler får tid til at restituere efterfølgende. Giver du ikke dine muskler tid til at reparere sig selv, vil effekten af din træning udeblive.

Der kan desværre ikke gives et konkret svar på dette, men som udgangspunkt anbefales det at træne to gange om ugen med EMS. Dermed vil du opnå et optimalt udbytte, uden at skulle være bange for, at kroppen lider overlast eller ikke får tid til at restituere.

Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, om det er en træningsform for dig, så læs mere om EMS træning. De fleste steder tilbyder de desuden en prøvetime til nedsat pris, hvorfor du kan teste, hvorvidt træningsformen er tiltalende for dig.